Eski Yapımcı Mass Effect 3 DLC'sini Savundu

11.03.2012 11:35 Gökhan Yılmaz

 
     Mass Effect 3'ün From Ashes isminde çıkan ilk gün DLC'si çok konuşulmuştu. Bazı kullanıcılar normal oyuna verdikleri parayla sahip olmaları gerektiğini düşünürken eski BioWare yapımcısı GDC'de DLC planını savundu.
 
     Christina Norman: "DLC'nin, siz oyunu bitirip de ikinci el olarak elden ele dolaştırırken bir yıl sonra çıkmış olmasıyla ilk gün çıkmış olması arasında bir fark yok. İlk gün çıkmış olması daha erken kavuşacağınız anlamına gelir. Bu bazı oyuncular için çok kötü bir fikir. Oyuncular gelecek olan DLC'nin adı dışında başka bir şey bilmemelerine rağmen öylece atıp tutuyorlar. Sadece oyunun yarım satışa sunulduğunu ve mahvolduğunu düşünüyorlar. Oyun yapımcıları şeytan değildir, tamam bazıları öyledir ama çoğu değildir. Biz sadece iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bize bir şans verseniz de oyunlarımızı sonradan yargılasanız. İşin başındaymış gibi davranmayın ve bize ne zaman nerde içerik çıkaracağımızı söylemeyin."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mount & Blade II: Bannerlord'un Genişleme Paketi War Sails Yayınlandı! 27 Kasım PUBG Studios'un Yeni Oyunu PUBG: Black Budget, Aralık Ayında Kapalı Alfa Testini Gerçekleştirecek 26 Kasım Bülten - Oyuncu Bilgisayarı Masaüstü Fiyatları Ne Kadardır? 18 Kasım Dreamotion'ın Yeni Oyunu My Little Puppy Türkçe Dil Desteğiyle Şimdi Sizlerle 07 Kasım Dinkum'un Nintendo Switch Sürümü Çıktı 06 Kasım
Forumdan Konular
DH'den Haberler